Design by Reclamestudio 1vision, Rijssen

Stap 2 tegen haaruitval  
MiN® Detox 1000 ml

Dagelijkse verzorging in een nieuwe dimensie: MiN® verzorging. Voor zowel de man als voor de vrouw.

Detox - Counter the elements with our deep cleansing treatment

  1. Diep reinigende shampoo behandeling, activeert de vitaliteit van haar en huid.
  2. Rijk aan antioxidanten en DHT blockers (biotin, zinc sulfate, saw palmetto en copper peptide).
  3. Gebruiksadvies: 2 x per week of naar behoefte.

Essentiele actieve bestanddelen :

Onderneem nu actie ! Bestrijd DHT met de MiN Dual Action formule. Onderschep en bestrijd haaruitval simpel en doetreffend met  MiN Menz Technology.

Onderneem nu actie ! Bestrijd DHT met de MiN Dual Action Formule. Onderschep en bestrijd haaruitval simpel en doeltreffend met MiN Menz Technology.

De shampoo MiN Detox, die de DHT verwijderende ingrediënten bevat, is geschikt voor man en vrouw. Deze shampoo bevat net als de MiN Wash uiterst zachte bestanddelen om de huid en haren op milde wijze te reinigen, maar gaat tevens veel dieper en grondiger te werk.

Aangebrachte kleuringen worden hierdoor niet aangetast en de haren blijven optimaal van kleur. Het werkt versterkend voor zwak haar en stug hard haar zal handelbaarder worden. Deze shampoo wordt aanbevolen voor gebruik 2 x per week of naar gelieven als zijnde stap 2 van het stappenplan.

DHT is een hormoon dat haaruitval kan veroorzaken waardoor kaalheid kan ontstaan. MiN Menz shampoo's, conditioners of stylingproducten kunnen voor u de oplossing zijn om haaruitval te stoppen of kaalheid te voorkomen.

Verder