Design by Reclamestudio 1vision, Rijssen

MiN® Een haarscherpe visie op haaruitval

DHT is een hormoon dat haaruitval kan veroorzaken waardoor kaalheid kan ontstaan. MiN Menz shampoo's kunnen voor u de oplossing zijn om haaruitval te stoppen of kaalheid te voorkomen.

Sinds mensenheugenis worden mannen en vrouwen geplaagd door haaruitval. Kaal worden is geen lolletje ! Het verandert niet alleen het uiterlijk maar vaak wordt ook het innerlijk aangetast.

Stop haaruitval nu !

Een minder-waardigheidscomplex - vooral bij jongeren - is geen uitzondering. Mooi en gezond haar staat symbool voor schoonheid en uitstraling. Er zijn maar weinigen die dit ervaren met een kaal hoofd.

Veel voorkomend
Maar liefst twintig procent van de mannen krijgt te maken met sterke haaruitval rond hun twintigste jaar. Het verdubbelt zich naar 40 procent in het veertigste levensjaar en bij de zeventiger jarigen is het zelfs opgelopen tot zeventig procent !

Bij de vrouw begint dit proces vaak na de menopauze; zelfs veertig procent of meer wordt met haaruitval geconfronteerd. Het verschil is dat haaruitval bij de man begint op de kruin en aan de voorkant "de zogenaamde inhammen" en bij de vrouw in het midden boven op het hoofd.

Verder

DHT is een hormoon dat haaruitval kan veroorzaken waardoor kaalheid kan ontstaan. MiN Menz shampoo's, conditioners of stylingproducten kunnen voor u de oplossing zijn om haaruitval te stoppen of kaalheid te voorkomen.