Design by Reclamestudio 1vision, Rijssen

MiN® DHT Cleansing System

Wapen u tegen haaruitval en verweer u tegen DHT volgens het 3 stappen plan! Onderschept en bestrijd haaruitval dankzij de revolutionaire dual function formule.

Cleans, Restore, Refresh, Renew . 

3 Stappen om DHT te bestrijden & en een gezondere haardos en hoofdhuid te verkrijgen met het DHT Salon Defense System onze professionele serie voor dagelijks gebruik. Voor zowel de man als voor de vrouw.

MiN De meest ultieme verzorging voor thuis. De meest recente technology om haaruitval te bestrijden en kleur te behouden. Onze professionele serie voor dagelijks gebruik.

Stap 1 - Wash        Stap 2 - Detox        Stap 3 - Fortify

Bij geselecteerde kapsalons en speciaalzaken verkrijgbaar...

....of koop online, vandaag nog !

 

Belangrijk is te weten, dat de vorming van het Dihydrotestosteron (DHT) hormoon in de hoofdhuid niet definitief gestopt kan worden.

Het doelmatig reinigen van de hoofdhuid en het verwijderen van Dihydrotestosteron is een proces dat continue moet plaats vinden om haaruitval te stoppen. Op deze wijze werkt u mee aan een verlengde levensduur van uw haren.

DHT is een hormoon dat haaruitval kan veroorzaken waardoor kaalheid kan ontstaan. MiN Menz shampoo's kan voor u de oplossing zijn om haaruitval te stoppen of kaalheid te voorkomen.